Page 1 of 1

DB UT2004 mac - problems

Posted: 19-01-2006 18:18
by satans_banjo
Sorry but I'm having difficulty searching for this answer because the word "Mac" is too short to search with. basically i've downloaded the deathball ZIP, unzipped it, copied it to my "Unreal Tournament 2004.app" directory, cd'ed into the /system directory and entered the following into the terminal:

./ut2004-bin -mod=deathball

and a message came up saying "UT2004 quit unexpectedly". the command "./ut2004-bin works fine and brings up the main game but adding the mod extension seemed to screw things up

does anyone know what's going wrong?

UPDATE: here's what happens when i enter the command:

ben-wadsworths-imac-g5:/applications/unreal tournament 2004.app/system benwadsworth$ ./ut2004-bin -mod=deathball
Signal: SIGBUS [bus error]
Aborting.


Crash information will be saved to your logfile.

Posted: 19-01-2006 22:39
by DavidM
hmm, i have no clue about macs etc
but is your deathball installed in ut2004\deathball\ ?
putting the files right into the ut2004\ subfolders doesn't work

Posted: 19-01-2006 22:44
by satans_banjo
yeah - i've got ut2004/deathball/system etc.

Posted: 19-01-2006 22:56
by DavidM
sorry, no idea :(
never even touched a mac

Posted: 20-01-2006 00:10
by beefsack
there was a mac deathballer before i forgot who it was though o_O anyone?

Posted: 20-01-2006 18:13
by Messy

Posted: 22-01-2006 22:43
by NoSexualFreak
DavidM wrote: sorry, no idea :(
never even touched a mac


dont be put down too much... some of us never even seen a mac or what it looks like :S

Posted: 23-01-2006 19:03
by satans_banjo


i think i'm past those bits - i've opened the .app package (which is the problem the person in the first link is facing) and added the 'deathball' folder. i've done the same in application support (whether or not this is necesary i dont know, just covering my bases). then type the aforementioned command into terminal, and it gives me a SIGBUS error, which from what i gather means that my command is trying to access a memory address which is either forbidden or empty, which leads me to think that the command fails to draw the necessary 'stuff' from the files

this is, of course, really annoying. i'm still working on solving it and i'll get back to you if i find out how to, but other than that any help is appreciated

meanwhile i encourage the development team to check out the new macs at http://www.apple.com :D

Posted: 23-01-2006 21:07
by Messy
Unfortunately, I don't think anyone can help you..

..if you find out, could you please post your solution here? It would be of great help in the future! :)

I hope it will work at all :<

Posted: 23-01-2006 21:10
by satans_banjo
but of course

Posted: 23-01-2006 21:13
by DavidM
"meanwhile i encourage the development team"
hi to me

Posted: 23-01-2006 22:03
by satans_banjo
hi! as i was saying, you should check out the new macs! they boot up alongside windows vista so if theres something still tying you to windows, you can zip back and use it. i'm going to buy one as soon as i can afford it!

Posted: 12-05-2006 15:25
by E-VecTz
I got some advise in 5 steps how to solve your issues with your mac

1. pick up your mac
2. place it in your trashcan
3. go to store
4. buy new pc
5. install windows

problem solved

Posted: 12-05-2006 16:53
by Imaginos
E-VecTz wrote: I got some advise in 5 steps how to solve your issues with your mac

1. pick up your mac
2. place it in your trashcan
3. go to store
4. buy new pc
5. install windows

problem solved


WTF? Are you like twelve or something?
Get banned. Thanks.

Posted: 13-05-2006 16:30
by Messy
Agreeded.