Get error, after running deathball

Problems setting up a server and other server related things

Moderators: Jay2k1, The_One, DavidM

Locked
modulstyle
Junior Member
Posts: 2
Joined: 02-09-2005 17:53
Contact:

Get error, after running deathball

Post by modulstyle » 05-09-2005 18:19

Hello folks,

i get this error when i want to run deathball with RunServer.bat.

This is the Error Message:

Executing Class Engine.ServerCommandlet
[LIPSinc]: LIPSincInitGame
[LIPSinc]: Found files...
[LIPSinc]: LoadLIPSincDBFromDisk with 0 files
Browse: DB-Curve?Name=n00b?Class=Engine.Pawn?Character=dbplayer?team=255?PassAim
Cone=30.00?MenuMusic=True?GameStats=True?MaxPlayers=10
Collecting garbage
Purging garbage
Garbage: objects: 34020->34017; refs: 384763
Game class is 'DB_DeathBall'
Bringing Level DB-Curve.myLevel up for play (10) appSeconds: 16.409000...
(Karma): Autodetecting CPU for SSE
(Karma): Using SSE Optimizations
InitGame
GameInfo::InitGame : bEnableStatLogging True
CreateCacheFileName
NewMaps
UCacheManager::SaveNewPackages
UCacheManager::InitCache
UCacheManager::GetRecords
UCacheManager::GetRecords
AActor::execGetMapName
(DefaultMapListLoader DB-Curve.DefaultMapListLoader @ Function xVoting.DefaultMa
pListLoader.LoadFromPreFix : 001A)
UObject::ProcessEvent
(xVotingHandler DB-Curve.xVotingHandler, Function xVoting.xVotingHandler.PostBeg
inPlay)
ULevel::SpawnActor
(xVotingHandler)
UObject::ProcessEvent
(DB_DeathBall DB-Curve.DB_DeathBall, Function deathball.DB_DeathBall.InitGame)
BeginPlay
UGameEngine::LoadMap
LocalMapURL
UGameEngine::Browse
UGameEngine::Init
UServerCommandlet::Main
Executing UObject::StaticShutdownAfterError
General protection fault!

History: CreateCacheFileName <- NewMaps <- UCacheManager::SaveNewPackages <- UCa
cheManager::InitCache <- UCacheManager::GetRecords <- UCacheManager::GetRecords
<- AActor::execGetMapName <- (DefaultMapListLoader DB-Curve.DefaultMapListLoader
@ Function xVoting.DefaultMapListLoader.LoadFromPreFix : 001A) <- UObject::Proc
essEvent <- (xVotingHandler DB-Curve.xVotingHandler, Function xVoting.xVotingHan
dler.PostBeginPlay) <- ULevel::SpawnActor <- (xVotingHandler) <- UObject::Proces
sEvent <- (DB_DeathBall DB-Curve.DB_DeathBall, Function deathball.DB_DeathBall.I
nitGame) <- BeginPlay <- UGameEngine::LoadMap <- LocalMapURL <- UGameEngine::Bro
wse <- UGameEngine::Init <- UServerCommandlet::Main

Exiting due to error
Exiting.
FileManager: Reading 0 GByte 43 MByte 430 KByte 9 Bytes from HD took 11.877081 s
econds (11.822081 reading, 0.055000 seeking).
FileManager: 0.475999 seconds spent with misc. duties
Name subsystem shut down
1 Datei(en) kopiert.
Executing Class Engine.ServerCommandlet
[LIPSinc]: LIPSincInitGame
[LIPSinc]: Found files...
[LIPSinc]: LoadLIPSincDBFromDisk with 0 files
Browse: DB-Curve?Name=n00b?Class=Engine.Pawn?Character=dbplayer?team=255?PassAim
Cone=30.00?MenuMusic=True?GameStats=True?MaxPlayers=10
Aborted!
Executing UObject::StaticShutdownAfterError
Error reentered: Assertion failed: GObjAvailable.Num() && GObjAvailable.Last()==
Index [File:.\UnObj.cpp] [Line: 4944]
UObject::StaticAllocateObject
(Class xUtil)
UObject::StaticConstructObject
ULinkerLoad::CreateExport
(xUtil 185937)
IndexToObject
ULinkerLoad::CreateExport
(PlayerRecord 185937)
IndexToObject
ULinkerLoad::CreateExport
(Species 185937)
IndexToObject
ULinkerLoad<<UObject
(LinkerLoad Package.LinkerLoad 185937))
SerializeExpr
(36)
SerializeExpr
(72)
SerializeExpr
(84)
SerializeExpr
(07)
UStruct::Serialize
(Function XGame.xPawn.Setup)
UFunction::Serialize
LoadObject
(Function XGame.xPawn.Setup 185937==185937/943240 185903 159)
ULinkerLoad::Preload
LinkProperties
UStruct::Link
UState::Link
UClass::Link
UStruct::Serialize
(Class XGame.xPawn)
UState::Serialize
UClass::Serialize
(Class XGame.xPawn)
LoadObject
(Class XGame.xPawn 185937==185937/943240 71167 4828)
ULinkerLoad::Preload
ULinkerLoad::Preload
ULinkerLoad::Preload
PreLoadObjects
UObject::EndLoad
UObject::StaticLoadObject
(Engine.Level None.MyLevel DB-Curve)
LoadLevel
UGameEngine::LoadMap
LocalMapURL
UGameEngine::Browse
UGameEngine::Init
UServerCommandlet::Main
Aborted!

History: UObject::StaticAllocateObject <- (Class xUtil) <- UObject::StaticConstr
uctObject <- ULinkerLoad::CreateExport <- (xUtil 185937) <- IndexToObject <- ULi
nkerLoad::CreateExport <- (PlayerRecord 185937) <- IndexToObject <- ULinkerLoad:
:CreateExport <- (Species 185937) <- IndexToObject <- ULinkerLoad<<UObject <- (L
inkerLoad Package.LinkerLoad 185937)) <- SerializeExpr <- (36) <- SerializeExpr
<- (72) <- SerializeExpr <- (84) <- SerializeExpr <- (07) <- UStruct::Serialize
<- (Function XGame.xPawn.Setup) <- UFunction::Serialize <- LoadObject <- (Functi
on XGame.xPawn.Setup 185937==185937/943240 185903 159) <- ULinkerLoad::Preload <
- LinkProperties <- UStruct::Link <- UState::Link <- UClass::Link <- UStruct::Se
rialize <- (Class XGame.xPawn) <- UState::Serialize <- UClass::Serialize <- (Cla
ss XGame.xPawn) <- LoadObject <- (Class XGame.xPawn 185937==185937/943240 71167
4828) <- ULinkerLoad::Preload <- ULinkerLoad::Preload <- ULinkerLoad::Preload <-
PreLoadObjects <- UObject::EndLoad <- UObject::StaticLoadObject <- (Engine.Leve
l None.MyLevel DB-Curve) <- LoadLevel <- UGameEngine::LoadMap <- LocalMapURL <-
UGameEngine::Browse <- UGameEngine::Init <- UServerCommandlet::Main

Exiting due to error
Exiting.
FileManager: Reading 0 GByte 16 MByte 65 KByte 475 Bytes from HD took 7.518993 s
econds (7.488993 reading, 0.030000 seeking).
FileManager: 0.138000 seconds spent with misc. duties
Name subsystem shut down

Anybody knows whats happend? I dont know whats wrong here...


THX!
Last edited by modulstyle on 05-09-2005 18:30, edited 1 time in total.

User avatar
Sixty
Posts: 1086
Joined: 13-07-2003 21:42

Post by Sixty » 12-09-2005 12:58

/me summons Imaginos.

User avatar
Imaginos
Posts: 885
Joined: 17-03-2003 18:06
Contact:

Post by Imaginos » 13-09-2005 02:13

Wow!

You used the unedited batchfile's commandline and that was the result?

Where did you upload the files to?

Expected dir:

./ut2004/deathball/

edit - btw, how did I not see this thread? I saw new ones in other subforums.. just not this one. bah.

Apologies on the late response.. Not my fault, but it must be.

modulstyle
Junior Member
Posts: 2
Joined: 02-09-2005 17:53
Contact:

Post by modulstyle » 13-09-2005 17:18

Hello everybody.. the problem was a closed port.. and the setting "Portspawn"

:)

Thats all..

thx

User avatar
Imaginos
Posts: 885
Joined: 17-03-2003 18:06
Contact:

Post by Imaginos » 14-09-2005 00:34

I love it when I have less work to do. GG!
Check out page 2 of this forum too for more server advice if you decide to go multi-mod.

Locked