Help setting up server with 2.4w

Problems setting up a server and other server related things

Moderators: Jay2k1, The_One, DavidM

Locked
Motig
Junior Member
Posts: 8
Joined: 08-03-2008 01:04

Help setting up server with 2.4w

Post by Motig » 08-03-2008 01:07

I'm trying to run a rented server with DB2.4w, however, whenver I try to connect to it, I get the mismatch error about the package '2k4Menus'. I know this is not something wrong with my client, as I can connect to other 2.4w servers- It must be on the server. Strangely, on my server, under UT2004\Deathball\Textures, the UT2k4Menus file is the same size etc. as the one on my client- so I cannot see what's wrong. Any help much appreciated, thanks.

User avatar
The_One
Senior Member
Posts: 1962
Joined: 09-03-2003 00:38
Location: UK

Post by The_One » 08-03-2008 10:19

I would double-check the command you're using to start deathball on the server.

This thread may help:
http://forums.gameservers.net/showthrea ... adid=28086

It's from two years ago but I think everything still applies.

Motig
Junior Member
Posts: 8
Joined: 08-03-2008 01:04

Post by Motig » 08-03-2008 19:03

Thanks- I'm not using the -mod=Deathball line, simply webadmin. I tried downloading the edited package files from http://bud.recongamer.com/deathball/multimod.zip, but that link's been down for a while now, I gather. I tried editing the packages myself, but UCC.exe doesn't seem to want to work- So I was wondering, does anyone have these files... And is it even the solution? Or is there an alternative solution? :}

User avatar
The_One
Senior Member
Posts: 1962
Joined: 09-03-2003 00:38
Location: UK

Post by The_One » 09-03-2008 13:16

Hopefully I've done this right:
http://files.definebyte.co.uk/db_multimod.zip

Motig
Junior Member
Posts: 8
Joined: 08-03-2008 01:04

Post by Motig » 09-03-2008 17:37

Hey, yeah, those packages work great- But I now have a new problem: When I connect, it seems to be installed badly- Whenever someone scores, the scoreboard stays at 0-0, everyone appears to be on red team, and there're various other problems.

I'm willing to give FTP/admin access if needed...

Thanks a lot for your help so far, The_One, you're being really helpful. :)

User avatar
The_One
Senior Member
Posts: 1962
Joined: 09-03-2003 00:38
Location: UK

Post by The_One » 10-03-2008 09:29

http://forums.gameservers.net/showthrea ... adid=19805

If that doesn't help maybe you could post the server's 'Deathball.log' here.

Motig
Junior Member
Posts: 8
Joined: 08-03-2008 01:04

Post by Motig » 11-03-2008 13:46

Ah, yeah, it's working, finally! Thanks very much, The_One, you've been very helpful. :)

Thanks, Motig.

User avatar
The_One
Senior Member
Posts: 1962
Joined: 09-03-2003 00:38
Location: UK

Post by The_One » 11-03-2008 14:35

Glad you got it working. Have fun. :)

Locked